Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
19 November 2020

Alles over diamantgereedschap (12) - Gereedschap voor fijn polijstwerk

Flexis Delta Triangle BL-1500 on Marble

Gereedschap voor fijn polijstwerk

Soms zijn er van de klussen die vragen om extreme nauwkeurigheid. Dit kan het schuren in hoeken zijn, maar ook andere moeilijk te bereiken plekken zoals in rondingen of geboorde gaten. In ons assortiment bieden wij diverse gereedschappen die speciaal geschikt zijn voor dit soort precisie klussen! Hieronder leest u welke oplossingen wij voor u hebben.

KGS Flexis® driehoekige schuurpads

Deze driehoekvormige schuurpads zijn geschikt voor deltaschuurmachines, o.a. van de merken Fein en Bosch. De pads zijn voorzien van een diamantpatroon, waardoor de schuurpads veel langer mee gaan dan conventionele schuurpads. Daarnaast zijn de pads zeer flexibel, dit maakt dat de KGS Flexis® schuurpads ideaal zijn voor het schuren van hoeken en randen. De pads zijn geschikt voor gebruik op natuursteen, terrazzo, marmer, composiet en beton.

 

De schuurpad is verkrijgbaar in zeven verschillende korrelgroottes. De korrels 60, 120, 200 en 400 zijn gemaakt van metaal gebonden diamant, dit maakt de pads ideaal om mee te schuren. De fijnere korrels 500, 1500 en 3000 zijn gemaakt van kunsthars-gebonden diamant en zijn zeer geschikt om mee te polijsten.

 

Elke pad is voorzien van een gekleurde achterzijde met klittenband, de kleur correspondeert met de korrel van de diamantpad. De pads zijn verkrijgbaar in twee afmetingen, 80x80x80 mm voor een schuurmachine van het merk Fein en in de afmeting 94x94x94 voor een Bosch schuurmachine.

 

Voordelen KGS Flexis® driehoekige schuurpads

- Snel schuren en polijsten

- Lange levensduur

- Schuur en polijst moeilijke vormen zoals hoeken, vlakke stukken en ronde randen veilig en gemakkelijk.

 

Flexis Delta Triangle BL-1500 on Granite_maxWidth_1600_maxHeight_1600

 

Interesse? Binnenkort zijn de schuurpads ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor nu kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

Download onze catalogus voor prijsinformatie.

KGS Telum® schuurhulzen / spiraalbanden

Spiraalbanden, ook wel schuurhulzen genoemd worden vooral gebruikt voor het moeilijk te bereiken plekken, zoals de binnenkant van buizen, polijsten van opstaande randen en het schuren van de binnenkant van een spoelbak. Daarnaast zijn onze KGS Telum® schuurhulzen ook ideaal voor het schuren en polijsten van keukenbladen, trappen en vensterbanken.

 

KGS Telum® schuurhulzen zijn gemaakt van diamant en zijn uitstekend te gebruiken op graniet, terrazzo, composiet, keramiek, beton en marmer. De schuurhulzen / spiraalbanden zijn geschikt voor gebruik op verschillende machines, waaronder CNC-machines en bovenfreesmachines, maar ook geschikt voor gebruik op een haakse slijpen. Voor elke steenhouwer, beeldhouwer of keukenmonteur is de KGS Telum® schuurhuls / spiraalband een fijne en veelzijdige tool, ideaal om altijd bij de hand te hebben.

 

KGS Telum® schuurhulzen zijn verkrijgbaar in vier verschillende diameters, Ø15x30, 30x30, 50x42 en 75x42. De kleine diameters zijn perfect voor fijn werk en moeilijk bereikbare plekken. Iedere afmeting is verkrijgbaar in zeven verschillende korrelgroottes. De korrels 60, 120, 200 en 400 zijn gemaakt van metaal gebonden diamant, dit maakt de schuurhulzen ideaal om mee te schuren. De fijnere korrels 500, 1500 en 3000 zijn gemaakt van kunsthars-gebonden diamant en zijn zeer geschikt om mee te polijsten. 

 

Voordelen KGS Telum® schuurhulzen

- Speciaal KGS Telum® patroon voor extra sterke en een langere levensduur

- Hoge mate van materiaalafname, perfecte afwerking

- Mooi effen gepolijst oppervlak

 

Telum Spiral Belt on Granite_maxWidth_1600_maxHeight_1600

 

Interesse? Binnenkort zijn de schuurhulzen en bijbehorende adapters ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor nu kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

Download onze catalogus voor prijsinformatie.

KGS Swiflex® freesstiften

Freesstiften kunnen gebruikt worden voor diverse werkzaamheden, bijvoorbeeld voor het herstellen van keukenbladen, voor beeldhouwwerken en voor het vergroten / verruimen van boorgaten.

 

Onze KGS Swiflex® freesstiften zijn speciaal ontwikkeld voor het schuren en vormen van verschillende types (natuur-)steen, zoals graniet, terrazzo, composiet, beton, keramiek en marmer. De freesstiften zijn verkrijgbaar in twaalf verschillende vormen, voor elke klus bieden wij een geschikte stift. De freesstiften kunnen gebruikt worden op een haakse slijper en hebben een as van 6 x 40 mm. Gebruik de freesstiften nat met een maximale snelheid van 20.000 rpm.

 

Interesse? Binnenkort zijn de freesstiften ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor nu kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

 

4 - KGS swiflex freesstift

 

Download onze catalogus voor prijsinformatie.

Complete assortiment

Ons complete assortiment diamantgereedschappen vindt u in onze nieuwe steencatalogus. Deze kunt u vrijblijvend downloaden. Staat uw product er niet tussen of heeft u andere vragen, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

Standing cover_stone_a_NL_2021