Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
Nieuwspagina
27 nieuwsberichten
Cover

Alles over diamantgereedschap (16) - Behandeling & verzorging

Naast het zagen, schuren en bewerken van (natuur)steen is het onderhouden van natuursteen zeer belangrijk om het oppervlak zo goed mogelijk te houden. Daarom hebben wij in ons assortiment diverse producten voor het reinigen en beschermen van stenen en keramische oppervlakken.

Alkalische reinigingsproducten voor het verwijderen van organisch restmateriaal, zure reinigingsmiddelen voor het verwijderen van anorganisch restmateriaal en reinigingsmiddelen op waterbasis voor dagelijks gebruik. Naast de reinigingsmiddelen bieden wij ook impregneermiddelen aan om uw steenoppervlakken te beschermen, met of zonder kleur verbeterende eigenschappen. Lees verder voor een compleet overzicht van ons assortiment reinigings- en impregneermiddelen.

Lees meer
KGS FLEXIS® vloerpads_nieuws pagina

Alles over diamantgereedschap (15) - Vloer reiniging en onderhoud

Voor het onderhouden en reinigen van vloeren hebben wij een speciale range producten ontwikkeld onder de naam  KGS FLEXIS® en KGS FLEXIS® HD. Deze pads kunnen uitstekend worden gebruikt op verschillende vloertypes, zoals terrazzo, marmer, graniet, beton en keramische tegels. De pads kunnen zowel nat als droog gebruikt worden, bij lage of hoge snelheden en met lichte of zware apparatuur. Er is geen andere technologie verkrijgbaar die kan tippen aan het KGS FLEXIS®- en KGS FLEXIS® HD assortiment! Hieronder leest u meer informatie over onze range KGS FLEXIS® vloerpads.

Lees meer
nieuws-vloer-schuren-polijsten-KGS

Alles over diamantgereedschap (14) - Vloer schuur- en polijstproducten

Om een natuursteenvloer lang mooi en glanzend te houden moeten deze eens in de zoveel tijd geschuurd en / of gepolijst worden. Wij hebben verschillende producten die hiervoor gebruikt kunnen worden. Hieronder leest u welke producten wij in ons assortiment hebben.

Lees meer
13-Finishing

Alles over diamantgereedschap (13) - Finishing; Polijstpads voor af- en bijwerken

Finishing, afwerking; oftewel werkzaamheden om uw natuursteen oppervlak zo mooi mogelijk eruit te laten zien. In ons assortiment vindt u verschillende polijstpads voor het verwijderen van krassen en oneffenheden uit natuursteen, aangevuld met producten voor het creëren van een extra glans. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u kunnen helpen het beste uit uw natuursteen te halen.

Lees meer
Flexis Delta Triangle BL-1500 on Marble

Alles over diamantgereedschap (12) - Gereedschap voor fijn polijstwerk

Soms zijn er van de klussen die vragen om extreme nauwkeurigheid. Dit kan het schuren in hoeken zijn, maar ook andere moeilijk te bereiken plekken zoals in rondingen of geboorde gaten. In ons assortiment bieden wij diverse gereedschappen die speciaal geschikt zijn voor dit soort precisie klussen! Hieronder leest u welke oplossingen wij voor u hebben.

Lees meer
handpad

Alles over diamantgereedschap (11) - Manueel polijsten

Soms is het gebruik van machines niet praktisch of niet mogelijk. KGS DIAMOND biedt hiervoor een oplossing met een grote selectie aan gereedschappen voor schuren en polijsten met de hand! U kunt zo handmatig op moeilijk bereikbare oppervlakken, in hoeken en langs randen schuren. De potentiële gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos, van klussen op natuursteen, composiet, keramiek tot op glas en beton. De gereedschappen van KGS zijn makkelijk in gebruik en kunnen vrijwel alles aan dankzij de 'Swiss Diamond Technology®', de veelzijdigheid en de brede toepassingsmogelijkheden.

 

Hieronder vindt u een compleet overzicht van ons aanbod handgereedschappen. Weten welk product wanneer het beste te gebruiken? Lees dan verder. 

Lees meer
polijstschijven nat

Alles over diamantgereedschap (10) - Polijstschijven voor nat gebruik

KGS beschikt over een breed programma polijstschijven voor nat gebruik. Als u marmer of hardsteen moet polijsten, gebruikt u het best een KGS Telum® polijstschijf, de grote flexibiliteit maakt de schijf perfect voor rondingen! De KGS Speedline® Pronto werkt snel en agressief en levert een mooie glans.

Hieronder vindt u een compleet overzicht van ons aanbod diamantschijven voor nat gebruik. Weten welke schijf wanneer het beste te gebruiken? Lees dan snel verder.  

Lees meer
Nieuwe catalogi-B

Nieuwe catalogus vol met gereedschap en accessoires

Zoals we vorige week al lieten weten hebben wij een nieuwe catalogus aan onze reeks catalogi toegevoegd,  “Gereedschap en accessoires voor de steenindustrie”. Deze catalogus is een aanvulling op onze eerder uitgegeven catalogus “Diamantgereedschap voor de steenindustrie”. Met deze twee catalogi heeft u alle producten binnen handbereik die elke professionele steenhouwer, keukenbladenproducent, keukenmonteur nodig heeft om van elke plaat steen een fantastisch eindproduct te maken of te monteren!

 

Benieuwd welke producten er in de nieuwe catalogus staan? Download de catalogus of lees verder voor meer informatie.

Lees meer
polijsten nat en droog_2

Alles over diamantgereedschap (9) - Polijstschijven voor nat en droog gebruik

Voor optimale polijstresultaten wordt water gebruikt bij het schuren of polijsten. Wanneer schuren of polijsten behalve in de werkplaats ook ter plekke moet gebeuren, is het soms niet mogelijk om water te gebruiken. Wij hebben hiervoor de oplossing: KGS Hybrid® diamantschijven! De schijven kunnen zowel nat als droog gebruikt worden.

 

Beschikt u over de mogelijkheid om water te gebruiken tijdens het schuren, gebruik dan water. De KGS Hybrid® polijstschijven hebben een uitstekende prestatie bij nat gebruik. Mocht de mogelijkheid voor nat gebruik er niet zijn, dan kunt u de diamantschijven ook prima gebruiken, deze leveren droog ook perfect resultaat. Een ideale combinatie dus! Maximaal resultaat in elke situatie met de KGS Hybrid® producten. Bekijk hieronder ons complete assortiment KGS Hybrid® schijven voor nat en droog gebruik.

Lees meer
polijsten droog schijven

Alles over diamantgereedschap (8) - Diamantpolijstschijven droog

KGS DIAMOND heeft jarenlange ervaring in de ontwikkeling en de productie van diamantgereedschappen voor droog schuren en polijsten. In de afgelopen jaren hebben wij een breed assortiment schuurproducten voor diverse technische toepassingen ontwikkeld. Zo is er de KGS Swiflex® CX schuurschijf, een duurzaam alternatief voor conventioneel schuurpapier. Maar wanneer er net wat meer materiaal moet worden weggeschuurd dan is de KGS Swiflex® XX de perfecte oplossing. Deze schijf heeft naast een uitstekende levensduur en afwerking ook een uitstekende prijs.

Hieronder leest u uitgebreide informatie over ons assortiment diamantschijven voor droog gebruik, zodat u de juiste keuze kunt maken voor uw toepassing.

Lees meer
Nieuwspagina
27 nieuwsberichten