Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
Nieuwspagina
33 nieuwsberichten
Vacature_3

Wij zoeken versterking!

Wij zijn op zoek naar een commercieel medewerker binnendienst (fulltime). Iemand die het aanspreekpunt is voor onze klanten, klantvragen omzet in commercieel succes en verwerkt in ons systeem.

Lees de volledige vacature of neem contact op met Jan Duitman (0645666117) of Marieka de Jong (0613968799).

Lees meer
accountmanagers nl

Onze accountmanagers

Afgelopen jaar hebben wij twee nieuwe accountmanagers mogen verwelkomen in ons team. Om voor jou zo duidelijk mogelijk te maken wie de specialist in jouw regio is, is er een indeling op postcodegebied.

 

Lees meer
KGS_EK_poster_2021_2

EK 2021!

De oefenwedstrijden zijn al begonnen en 11 juni beginnen de eerste wedstrijden in de groepsfase. Op onze EK poster vindt je het speelschema, kun je de standen bijhouden en bijhouden wie er een ronde verder gaat!  

Vraag jouw accountmanager naar de poster of download de poster

Lees meer
Cover

Alles over diamantgereedschap (16) - Behandeling & verzorging

Naast het zagen, schuren en bewerken van (natuur)steen is het onderhouden van natuursteen zeer belangrijk om het oppervlak zo goed mogelijk te houden. Daarom hebben wij in ons assortiment diverse producten voor het reinigen en beschermen van stenen en keramische oppervlakken.

Alkalische reinigingsproducten voor het verwijderen van organisch restmateriaal, zure reinigingsmiddelen voor het verwijderen van anorganisch restmateriaal en reinigingsmiddelen op waterbasis voor dagelijks gebruik. Naast de reinigingsmiddelen bieden wij ook impregneermiddelen aan om uw steenoppervlakken te beschermen, met of zonder kleur verbeterende eigenschappen. Lees verder voor een compleet overzicht van ons assortiment reinigings- en impregneermiddelen.

Lees meer
KGS FLEXIS® vloerpads_nieuws pagina

Alles over diamantgereedschap (15) - Vloer reiniging en onderhoud

Voor het onderhouden en reinigen van vloeren hebben wij een speciale range producten ontwikkeld onder de naam  KGS FLEXIS® en KGS FLEXIS® HD. Deze pads kunnen uitstekend worden gebruikt op verschillende vloertypes, zoals terrazzo, marmer, graniet, beton en keramische tegels. De pads kunnen zowel nat als droog gebruikt worden, bij lage of hoge snelheden en met lichte of zware apparatuur. Er is geen andere technologie verkrijgbaar die kan tippen aan het KGS FLEXIS®- en KGS FLEXIS® HD assortiment! Hieronder leest u meer informatie over onze range KGS FLEXIS® vloerpads.

Lees meer
nieuws-vloer-schuren-polijsten-KGS

Alles over diamantgereedschap (14) - Vloer schuur- en polijstproducten

Om een natuursteenvloer lang mooi en glanzend te houden moeten deze eens in de zoveel tijd geschuurd en / of gepolijst worden. Wij hebben verschillende producten die hiervoor gebruikt kunnen worden. Hieronder leest u welke producten wij in ons assortiment hebben.

Lees meer
we-are-hiring

Gezocht: ACCOUNTMANAGER (FT) M/V.

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega die mee wil bouwen aan de organisatie. In deze functie ben jij het aanspreekpunt voor nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor het beheren, onderhouden, uitbouwen en ontwikkelen van bestaande en nieuwe accounts.

Lees meer
13-Finishing

Alles over diamantgereedschap (13) - Finishing; Polijstpads voor af- en bijwerken

Finishing, afwerking; oftewel werkzaamheden om uw natuursteen oppervlak zo mooi mogelijk eruit te laten zien. In ons assortiment vindt u verschillende polijstpads voor het verwijderen van krassen en oneffenheden uit natuursteen, aangevuld met producten voor het creëren van een extra glans. Hieronder vindt u een overzicht van de producten die u kunnen helpen het beste uit uw natuursteen te halen.

Lees meer
Flexis Delta Triangle BL-1500 on Marble

Alles over diamantgereedschap (12) - Gereedschap voor fijn polijstwerk

Soms zijn er van de klussen die vragen om extreme nauwkeurigheid. Dit kan het schuren in hoeken zijn, maar ook andere moeilijk te bereiken plekken zoals in rondingen of geboorde gaten. In ons assortiment bieden wij diverse gereedschappen die speciaal geschikt zijn voor dit soort precisie klussen! Hieronder leest u welke oplossingen wij voor u hebben.

Lees meer
handpad

Alles over diamantgereedschap (11) - Manueel polijsten

Soms is het gebruik van machines niet praktisch of niet mogelijk. KGS DIAMOND biedt hiervoor een oplossing met een grote selectie aan gereedschappen voor schuren en polijsten met de hand! U kunt zo handmatig op moeilijk bereikbare oppervlakken, in hoeken en langs randen schuren. De potentiële gebruiksmogelijkheden zijn eindeloos, van klussen op natuursteen, composiet, keramiek tot op glas en beton. De gereedschappen van KGS zijn makkelijk in gebruik en kunnen vrijwel alles aan dankzij de 'Swiss Diamond Technology®', de veelzijdigheid en de brede toepassingsmogelijkheden.

 

Hieronder vindt u een compleet overzicht van ons aanbod handgereedschappen. Weten welk product wanneer het beste te gebruiken? Lees dan verder. 

Lees meer
Nieuwspagina
33 nieuwsberichten