Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
Nieuwspagina
7 nieuwsberichten

Pagina

Hybrid flap disc

KGS Hybrid® flap discs

De KGS Hybrid® flap discs zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een set van drie verschillende korrels 60, 120 en 200. De korrels geven de grofheid van de diamantschijf aan, hoe hoger het getal hoe fijner de korrel. De polijstschijven kunnen zowel stapsgewijs als apart van elkaar gebruikt worden

De Lamellenschijven kunnen gebruikt worden voor het schuren van verschillende materialen. Voordeel van de KGS Hybrid® flap discs is het bijzonder agressieve schuurwerk, met daarnaast ook een uitstekende gladde afwerking.

Deze maand extra voordelig geprijsd!

Lees meer
Toepassing K822 beton

KGS RED™ K822 Diamantzaag

De KGS RED K822 diamantzaag is snel en agressief en is geschikt om de meest voorkomende bouwmaterialen te zagen. Het zaagblad is voorzien van open segmenten om stof en zaagslijpsel af te voeren. De KGS RED K822 diamantzaag is een stabiele middenklasser met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Ideaal voor het zagen van beton en dakpannen, daarnaast ook geschikt voor bakstenen, klinkers, graniet, composiet en kalkzandsteen. Verkrijgbaar in diameter 115, 125 en 230 mm. Geschikt voor droog gebruik op de haakse slijper. Diameter 125 is ook zeer geschikt voor gebruik op een muurfreesmachine.

Deze maand is de RED K822 diamantzaag Ø125 mm extra voordelig geprijsd! 

Lees meer
covid-19

Covid-19 update 01-04

Ondanks de beperkingen die tot 28 april blijven bestaan, willen wij er graag voor u zijn. 

Wij krijgen veel vragen over de productie van diamantgereedschappen, de voorraden van onze handelsgoederen en het bezorgen en eventueel ophalen van zendingen (vaak voor machine reparaties), alsook de bereikbaarheid van ons team.

Lees meer
Arne Nieuwenhuis

Even voorstellen | Arne Nieuwenhuis

Mijn naam is Arne Nieuwenhuis en in november 2019 ben ik begonnen met werken bij KGS. Hier maak ik onderdeel uit van de afdeling Verkoop Binnendienst (Customer Service). Op de afdeling voeg ik me bij Corné Koster, die er al een aantal jaren werkt. Vanuit de binnendienst probeer ik al uw orders en vragen zo goed mogelijk te behandelen.

Lees meer
hygiene-protocol

Covid-19 update 15-03

KGS DIAMOND Nederland B.V. heeft diverse maatregelen genomen omtrent het Covid-19 virus. Het is ons inziens goed om voorzichtig te zijn, geen onnodige risico's te nemen om u, onze werknemers, uw en onze families te beschermen, evenals de continuïteit van de onderneming alsook uw onderneming te waarborgen.

Lees meer
K55 MS Polymer 500x200 webshop nieuws

KGS K55 MS Polymeer

KGS K55 MS Polymer, een krachtig, elastisch kit en lijm. Ideaal voor het verlijmen van verhogingen op werkbladen, spatwanden, sokkels en spoelbakken. De KGS K55 MS Polymer-kit is zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij een hoge elasticiteit tussen twee verschillende delen vereist is.

Geïnteresseerd? www.kgsdiamond.nl/K55_MS_Polymeer

Lees meer
K25 500x200 webshop nieuws

KGS K25 Hardsteenolie

Sinds juni 2019 is de KGS K25 hardsteenolie verkrijgbaar met een verbeterde formule. De vernieuwde versie is zeer goed ontvangen in de markt. Het impregneermiddel gemaakt op basis van natuurlijke oliën, resulteert in een betere bescherming en glans van Belgische hardsteen. Het geeft een licht kleur-intensiverend effect, maar behoudt de natuurlijke uitstraling van hardsteen bij zowel toepassing binnen als buiten.

Geïnteresseerd? www.kgsdiamond.nl/hardsteenolie

Lees meer
Nieuwspagina
7 nieuwsberichten

Pagina