Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
25 February 2021

Alles over diamantgereedschap (14) - Vloer schuur- en polijstproducten

nieuws-vloer-schuren-polijsten-KGS

Vloer schuur- en polijstproducten

Om een natuursteenvloer lang mooi en glanzend te houden moeten deze eens in de zoveel tijd geschuurd en / of gepolijst worden. Wij hebben verschillende producten die hiervoor gebruikt kunnen worden. Hieronder leest u welke producten wij in ons assortiment hebben.

KGS SPEEDTEC™ M

Ideale product om marmeren vloeren weer de best mogelijke glans en diepte te geven. De KGS SPEEDTEC™ M is ontwikkeld voor het nat polijsten van marmeren vloeren met een planetaire vloerschuurmachines. Het gereedschap is geschikt voor machines van 150 tot 400 kilo.

 

De KGS SPEEDTEC™ M is beschikbaar in 6 verschillende korrelgroottes. De voordelen per korrel zijn:

- Korrel 100 (zwart) zorgt voor een ruwe afwerking

- Korrel 200 (blauw) zorgt voor een matte afwerking

- Korrel 400 (rood) zorgt voor een gezoet oppervlak

- Korrel 800 (wit) zorgt voor een lichte glans

- Korrel 1500 (geel) zorgt voor een gemiddelde glans

- Korrel 3000 (groen) zorgt voor een hoge glans

 

KGS-Speedtec-M

 

De KGS SPEEDTEC™ M heeft een diameter van 60 mm en is aan de achterzijde voorzien van een klittenband aansluiting, waardoor deze eenvoudig op de machine te bevestigen is. Over het algemeen worden er zes KGS SPEEDTEC™ M producten op één planetaire machine gebruikt voor een optimaal resultaat.

 

Interesse? Binnenkort zijn de KGS SPEEDTEC™ M ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor nu kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

 

Download onze catalogus voor prijsinformatie.

KGS WET SEKTOR

De KGS WET SEKTOR kan gebruikt worden voor het nat schuren en polijsten van marmer. Geschikt voor gebruik onder diverse vloerschuurmachines. De pads zijn verkrijgbaar met een klittenband aansluiting met lus of met een klittenband aansluiting met een haak. De 'haak' versie kan rechtstreeks worden gemonteerd onder een standaard non-woven vloerpad, voor meer gebruiksgemak. De 'lus' versie vereist een aandrijfplaat met klittenband haakjes.

 

De KGS WET SEKTOR pads kunnen worden gebruikt met lage en hoge snelheid op eenschijfmachines, planetaire meerschijfsmachines en vlindermachines. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat de pads de perfecte keuze zijn voor een snel polijstproces dat een uitstekende glans oplevert, met een glansmeetwaarden boven de 80. Als een nog hoger polijstniveau vereist is, kan dit worden bereikt met een KGS ENDURO™ korrel 8000 pad onder een hogesnelheidspolijstmachine.

 

De KGS WET SEKTOR pads hebben een afmeting van 75 bij 60 mm en zijn verkrijgbaar in de korrels 50, 80, 100, 200, 400, 800, 1500 en 3000. Voor planetaire machines zijn minimaal drie KGS WET SEKTOR pads per kop vereist, maar meestal worden er 4 per kop gebruikt. Voor eenschijfsmachines hangt het vereiste aantal pads af van de diameter van de aandrijfplaat. Een aandrijfplaat van 430mm / 17’’ vereist meestal minimaal 5 pads die op gelijke afstand van elkaar over de omtrek verspreid zijn. Verhoog het aantal pads bij zwaardere machines om de levensduur te verhogen.

 

KGS-Sektor-Wet

 

Interesse? Binnenkort zijn de KGS WET SEKTOR ook in onze webshop verkrijgbaar. Voor nu kunt u contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag!

 

Download onze catalogus voor prijsinformatie.

Complete assortiment

Ons complete assortiment diamantgereedschappen vindt u in onze nieuwe steencatalogus. Deze kunt u vrijblijvend downloaden. Staat uw product er niet tussen of heeft u andere vragen, neem contact met ons op en wij helpen u graag.

 

nieuws-vloer-schuren-polijsten-KGS-machine

 

Note: International customers; please visit www.kgs.swiss and contact one of our KGS subsidiaries via www.kgs.swiss/members