Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
29 July 2020

Alles over diamantgereedschap (2)

KGS Big saw cutting stone IMG_0092_maxWidth_1600_maxHeight_1600

Grote zaagbladen

KGS DIAMOND heeft een breed assortiment diamantzagen voor brugzagen, portiekzagen en CNC-zaagmachines. Of u nu marmer, composiet, graniet of keramiek moet zagen, er is een geschikte zaag voor elk materiaal. De diamantzagen zijn opgebouwd uit een zaagkern met asgat en diamantsegmenten.

De prestaties van de zagen hangen niet alleen af van de kwaliteit van het zaagblad, maar ook van de operator, de machine, de koeling en de zaagtafel. Voor advies kunt u contact opnemen met onze technische specialisten, zij adviseren u over de juiste zaag en het gebruik van de zaag.  

Diamantzagen voor CNC- en brugzaagmachines

In ons assortiment vindt u diverse diamantzagen geschikt voor CNC- en brugzaagmachines.

 

Diamantzagen voor graniet en composiet

Speciale serie zaagbladen geschikt voor graniet en composiet, verkrijgbaar in diverse afmetingen, van diameter 300 t/m 600 mm. Deze zagen zijn tevens geschikt voor tafelzaagmachines.

 Graniet en composiet zaag

 

Diamantzagen voor marmer en Belgische hardsteen

Daarnaast bieden wij u zaagbladen die speciaal geschikt zijn voor marmer en Belgische hardsteen. Deze diamantzagen zijn verkrijgbaar in de diameters 400, 500 en 600 mm.

 Marble saw

 

Diamantzaag voor keramiek

Voor het zagen van keramiek op burgzagen en CNC-zaagmachines is er een diamantzaagblad van hoge kwaliteit met een uitstekende prijs-prestatieverhouding, dankzij het zeer beperkte “narrow slot” van maximaal 1 mm. Met dit zaagblad kan er eenvoudig onder een hoek van 90 graden gezaagd worden.

 Ceramic saw

 

Meer informatie over diamantzagen voor CNC- en brugzaagmachines, neem een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op.

Diamantzagen voor afkortzagen

Afkortzagen voor op afkortmachines, geschikt voor graniet, composiet en marmer. Deze zaagbladen leveren een perfecte prestatie op afkortzagen. De KGS Afkortzaag met ononderbroken rand heeft een minimale segmentruimte wat zorgt voor een optimale zaagsnede. Met deze diamantzaag kan met hoge snelheid gezaagd worden.

 AfkortzaagAfkortzaag (continious rim)

Meer informatie over deze zagen, of wilt u een zaag bestellen? Neem dan contact met ons op.

Diamantzagen voor motorslijpers

KGS RED™ diamantzagen voor motorslijpers zijn verkrijgbaar in de diameters 300, 350, 400 en 450 mm. De zagen zijn geschikt voor zowel nat als droog zagen van de meest harde steentypes, zoals beton, klinkers, baksteen en dakpannen. Geschikt voor de meest voorkomende motorslijpers, zoals Husqvarna, Dolmar, Stihl, Wacker, en Makita.

 

Wij hebben diverse zaagbladen in het assortiment.

 

KGS RED™ K201 en KGS RED™ K601  Diamantzagen

De KGS RED™ K201 en KGS RED™ K601 serie zagen zijn voorzien van 10 mm hoge laser gelaste segmenten, met een goede levensduur om stabiel te zagen.

K201K601

 

KGS RED™ K801 Diamantzaag

Onze KGS RED™ K801 serie is voorzien van maar liefst 15 mm hoge turbo segmenten en heeft een extreem lange levensduur. Deze diamantzaag biedt superieure kwaliteit en zaagt nog sneller en preciezer dan de KGS RED™ K201 en KGS RED™ K601 serie.

K801

 

KGS RED™ K401 Diamantzaag

Daarnaast bieden wij een krachtige zaag voor het zagen van asfalt, KGS RED™ K401 diamantzaag. Deze zaag is voorzien van speciale beschermsegmenten om slijtage en “under cutting” te voorkomen.  Uitstekende prijs-prestatie verhouding.

 K401

Diamantzagen voor steenzaagmachines

KGS RED™ K105 Diamantzaag

Onze KGS RED™ K105 diamantzaag is geschikt voor tafel- en afkortzagen. Deze diamantzaag is voorzien van een sandwich kern, waardoor de zaag geluidsarm is. Het zaagblad is geschikt voor het zagen van harde materialen, zoals beton, klinkers bakstenen en dakpannen.

K105

 

KGS RED™ K309 Diamantzaag

De KGS RED™ K309 diamantzaag is voorzien van een turborand voor een zuivere zaagsnede. Geschikt om met een tegelzaagmachine graniet, composiet, keramiek, porselein en terrazzo te zagen. De zaag is voorzien van extra koelgaten, heeft een uitstekende levenszuur en een dunne en precieze zaagsnede.

 K309

 

Bestel de zaag direct online of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

KGS Reduceerringen voor diamantzagen

Wij bieden naast onze zagen diverse maten reduceerringen aan. Deze ringen kunnen worden gebruikt om het asgat van een zaagblad aan te passen aan de specificaties van de machine.

 reduceerring_1    reduceerring_2

Kijk in onze catalogus voor een compleet overzicht van de beschikbare reduceerringen.

Diamantzagen voor muurzaagmachines

 

KGS RED™ K207 Diamantzaag

De KGS RED™ K207 diamantzaag is ontworpen voor muur- en afkortzagen. Dit zaagblad is verkrijgbaar in de diameters 300 en 350 mm. De zaag is geschikt om zowel nat als droog harde materialen, zoals beton, klinkers, bakstenen en dakpannen te zagen. Zaagblad heeft een dikte van 2,4 mm om snel te kunnen zagen, daarnaast is het blad voorzien van duosegmenten voor betere prestaties, koeling en materiaalafname.

K207

 

Meer informatie over deze zagen, of wilt u een zaag bestellen? Neem dan contact met ons op.

Complete assortiment

Ons complete assortiment diamantgereedschappen vindt u in onze nieuwe steencatalogus. Deze kunt vrijblijvend downloaden. Staat uw product er niet tussen of heeft u andere vragen, neem contact met ons op en wij helpen u graag.