Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
03 August 2020

Alles over diamantgereedschap (3)

Kleine zagen 2

Kleine zagen

KGS DIAMOND heeft een breed assortiment diamantzagen voor haakse slijpers. Of u nu marmer, composiet, graniet of keramiek moet zagen, er is een geschikte zaag voor elk materiaal. KGS diamantzagen zijn gesinterd en galvanisch gebonden en geschikt voor droog gebruik op diverse materialen.

U kunt de zagen gebruiken om mee te zagen, kalibreren en schuren. Het assortiment is afgestemd op de nieuwste trends in de natuursteen-, bouw- en tegelmarkt. De meeste zagen uit ons assortiment zijn verkrijgbaar in een variant met M14-aansluiting om goed in hoeken te komen en snel te kunnen wisselen.

KGS RED™ K810 diamantzaag

Diamantzaag met een snelle en zuivere zaagsnede dankzij de gesloten rand met turbo-profiel. De zaag is voorzien van een gegolfde stalen kern, koelingsgaten en dieper liggende beschermingssegmenten. Het zijbeleg, ter bescherming van de segmenten, zorgt voor een betere vrije zaagsnede en minder slijtage van de schijf. De KGS RED K810 diamantzaag is universeel toepasbaar. Het zaagblad is bijzonder geschikt voor graniet en beton, maar zaagt ook gemakkelijk zachtere materialen zoals marmer.

 

De KGS RED K810 diamantzaag is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115, 125, 150 en 230 mm. Ook verkrijgbaar met een M14-flens in de diameters 115, 125 en 230 mm. De M14-flens zorgt voor stabiliteit van de schijf, maak t mogelijk om vlak langs een oppervlak te schuren en maakt een snelle gereedschapswissel mogelijk.

 

Voordelen KGS RED K810 diamantzaag

Universele schijf

Ribben op stalen kern voor meer stabiliteit

Zijbeleg ter bescherming van de segmenten

Lange levensduur

 

K810 22.23 K810

 

 

KGS RED™ K822

De universele zaag voor de bouw. Gesegmenteerd diamantzaag, laser gelast met open segmenten om stof een zaagslijpsel af te voeren. De zaag is geschikt voor: beton, klinker, baksteen, dakpan, graniet, composiet en kalkzandsteen. De KGS RED K822 diamantzaag is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115, 125 en 230 mm.

 

Voordelen KGS RED K822 diamantzaag

Snel en agressief zaagblad

Open segmenten om stof en zaagslijpsel af te voeren

Universeel zaagblad voor de bouwnijverheid

 

K22

 

 

KGS RED™ K825 diamantzaag

KGS RED K825 diamant-voegenfrees, speciaal voor het uitslijpen van voegen. Dankzij het dikke zaagblad is deze voegenfrees geschikt om 6,35 mm dikke voegen uit te frezen. De diamant-voegenfrees is voorzien van extra verticale vertanding ter bescherming van segmenten.

 

De KGS RED K825 voegenfrees is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115 en 125 mm. Geschikt voor het zagen van: beton, klinker, baksteen, dakpan, graniet, composiet, kalkzandsteen, marmer, gasbeton en gips.

 

Voordelen KGS RED™ K825 diamantzaag

Dik zaagblad, speciaal voor het uitfrezen van voegen

Extra verticale vertanding ter bescherming van de

segmenten

Ideaal voor voegen

 

K825

 

 

KGS RED™ K845 diamantzaag

Agressieve diamantzaag met gesloten rand met turbo-profiel voor een zuivere zaagsnede. De zaag is voorzien van extra koelingsgaten en is perfect voor het zagen van graniet en composiet. De KGS RED™ K845 is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115, 125 en 230 mm. Daarnaast is de zaag ook verkrijgbaar met M14-flens in de diameters 115, 125 en 230 mm. De M14-flens zorgt voor stabiliteit van de schijf en maakt een snelle gereedschapswissel mogelijk.

 

Voordelen KGS RED™ K845 diamantzaag

Extra koelingsgaten

Regelmatige en stabiele zaagsnede

Gesloten rand

Agressieve schijf

 

K845 22.23 K845 M14

 

 

KGS RED™ K835 diamantzaag

Diamantzaag voor het droog zagen van verschillende steensoorten zoals, keramiek en composiet. De KGS RED™ K835 diamantzaag wordt veel gebruikt in de (keuken-)werkbladenindustrie voor keramische materialen en is geaccrediteerd voor Dekton®. Het zaagblad heeft een gesloten rand, het resultaat is een smalle, precieze en nauwkeurige zaagsnede.

 

De KGS RED™ K835 zaag is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115, 125 en 230 mm. Daarnaast is de zaag ook verkrijgbaar met M14-flens in diameters 115 mm. De M14-flens zorgt

voor een goede schijfstabiliteit en snelle gereedschapswissel. De versterkte flens maakt een

rustige loop met weinig trillingen en zorgt voor een uitstekend resultaat.

 

Voordelen KGS RED™ K835 diamantzaag

Krachtig en zuivere zaagsnede

Gesloten rand voor een smalle, precieze en nauwkeurige zaagsnede

10 mm hoogte, erg lange levensduur

Gebruikt op keramische materialen

 

K835 22.23 K835 M14

 

 

KGS RED™ K840

De KGS RED™ K840 diamantzaag is de ideale zaag voor het zagen van tegels. De zaag is voorzien van een gesloten rand met zeer smalle ruimte tussen de segmenten. De perfecte tegelzaag voor een ultrasmalle zaagsnede van maar liefst 1.1 mm. Dit alles zonder dat het materiaal breekt tijdens het zagen. De KGS RED™ K840 diamantzaag is geschikt voor het bewerken van: keramiek, porselein en composiet. Deze tegelzaag is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in diameters 125 mm.

Voordelen KGS RED™ K840 diamantzaag

Ultra dunne 1.1 mm zaagsnede

Snel zagen zonder breken van het materiaal

Extra koelgaten

Uitstekend voor keramische materialen

 

K840

 

 

KGS RED™ K818

Universele diamantzaag. De KGS RED K818 is bij uitstek geschikt voor verschillende materialen

zoals keramiek, composiet en graniet. De zaag is voorzien van een turbo-profiel, waardoor het blad snel en precies zaagt. De KGS RED K818 is verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115 en 125 mm.

 

Voordelen KGS RED K818 diamantzaag

Smalle en precieze zaagsnede

Gebruikt in de (keuken-)werkbladenindustrie

Uitstekende levensduur

Extra koelgaten

 

K818

 

 

KGS RED™ K828 diamantzaag

De KGS RED K828 gesinterde diamantzaag is speciaal geschikt voor het zagen van tegels. Dit dunne zaagblad is voorzien van een gesloten rand, met als resultaat een zuivere zaagsnede. Deze tegelzaag heeft een goede stand tijd en is gunstig geprijsd. De zaag is geschikt voor o.a. keramiek, porselein en terrazzo. Verkrijgbaar met een asgat van 22.23 mm in de diameters 115 en 125 mm.

 

Voordelen KGS RED K828 diamantzaag

Smalle en precieze zaagsnede

Uitstekende levensduur

 

K828

 

 

KGS Swiflex® Cobra diamantzaag

Zagen en schuren in één schijf! De KGS Swiflex® Cobra 2.0 mag niet ontbreken in uw uitrusting. Het is de ideale tool! Geschikt voor schuren, zagen en kalibreren. Met de KGS Swiflex® Cobra 2.0 diamantzaag kan naast zagen ook geschuurd worden. Dankzij het unieke ontwerp heeft deze zaag een extreem lange levensduur.

 

De KGS Swiflex® Cobra is verkrijgbaar in een enkelzijdige en in een dubbelzijdige versie. De enkelzijdige versie is aan een zijde voorzien van een galvanisch diamant beleg en de dubbelzijdige variant heeft aan beide zijde een diamant beleg, waardoor er met beide zeiden geschuurd en gezaagd kan worden. Door het galvanische beleg aan de zijkant van de zaag, maakt deze een nette zaagsnede.

 

De KGS Swiflex® Cobra is voorzien van een vaste M14 aansluiting die zorgt voor stabiliteit en nauwkeurigheid. Zo kan er vlak worden geschuurd en snel worden gewisseld tussen zagen en schuren. De diamantzaag is te gebruiken op iedere natuursteen en steensoort. Verkrijgbaar enkelzijdig in de diameters 115, 125 en 230 mm en dubbelzijdig in de diameters 115, 125 en 230 mm (de 115mm enkel op aanvraag via salesnl@kgs.swiss)

De KGS Swiflex® Cobra diamantzaag is zeer efficiënt, werkt snel en garandeert een glad, hoogwaardige resultaat. Zaagt tot aan de randen. De Cobra onderscheidt zich van de concurrentie met zijn veelzijdigheid, goede prestatie en het gebruik op verschillende materialen. De KGS Swiflex® Cobra diamantzaag is perfect voor zagen, schuren van tegels en het verwijderen van lijmresten.

 

Voordelen KGS Swiflex® Cobra

Zeer snel zagen en schuren in een enkele stap

Zeer fijne zaagsnede met een effen, hoogkwalitatieve afwerking

Zeer veelzijdig bruikbaar, kan alles aan

 

cobra single Cobra dubbel

 

 

Complete assortiment

Ons complete assortiment diamantgereedschappen vindt u in onze nieuwe steencatalogus. Deze kunt u vrijblijvend downloaden. Staat uw product er niet tussen of heeft u andere vragen, neem contact met ons op en wij helpen u graag.