Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
10 August 2020

Alles over diamantgereedschap (4)

cnc 2

CNC-gereedschap

Productiesnelheid en diversiteit aan materialen wordt steeds belangrijker op het gebied van CNC-gereedschappen. Samen met onze klanten hebben wij een aantal unieke producten ontwikkeld die aan deze voorwaarden voldoen. Bijvoorbeeld de KGS Speedline® MD Ø18, de ideale frees die minimaal verspant en de machine minimaal belast. Deze frees is zeer geschikt voor kleine radiussen. Met de rode KGS Speedline® MD high speed kan de processnelheid naar het maximale gebracht worden. Daarnaast is er de KGS Speedline® RT frees, verkrijgbaar in vier varianten voor verschillende soorten graniet, composiet en keramiek.

 

Het bereiken van maximale output is niet alleen afhankelijk van de vingerfrezen. Alle parameters, zoals machine, vacuüm, materiaal moeten perfect op elkaar afgestemd zijn. Onze technische specialisten adviseren u hier graag bij.

KGS Speedline® MD

Veelzijdige vingerfrees, de standaard op de markt dankzij de speciale samenstelling. KGS Speedline® MD vingerfrezen zijn geschikt voor een grote range materialen en moderne CNC-machines. De afwerking is zeer glad, dit bespaart tijd wanneer opvolgend de binnenkant van bijvoorbeeld een spoelbak gepolijst moet worden.

 

KGS Speedline® MD-freesgereedschap Ø18x50 mm

KGS vingerfrees met diameter 18 heeft een kleine radius, hierdoor hoeft de CNC-machine minder te verspannen en kunnen kleinere hoeken gerealiseerd worden. De body van de vingerfrees is extra verstevigd, zodat de frees bestand is tegen de hoge torsie krachten tijdens het frees proces.

 

Voordelen KGS Speedline® MD

Veelzijdig en universeel

Zeer gladde afwerking, bespaart tijd bij de vervolgstappen

Ø18, ideaal voor het maken van kleine hoeken

 

Speedline MD

 

 

KGS Speedline® MD High Speed

Deze frees is speciaal ontwikkeld voor industriële steenbewerker die maximale snelheid en output wil bereiken. Met KGS Speedline® MD high speed frezen kunnen maximale prestaties bereikt worden. Dankzij de hoge doorloopsnelheid zijn keukenbladen snel klaar voor de volgende stap in het productieproces.

 

Voordelen KGS Speedline® MD High Speed

Werken met een hogere snelheid dan met

standaard producten, met dezelfde levensduur

Werkt met en zonder oscillatie

Basisstaal van hoge kwaliteit

Goed gekalibreerd

 

Speedline MD high speed

 

 

KGS Speedline® RT

KGS DIAMOND heeft een kroonfrees met een speciale samenstelling voor elk materiaal ontwikkeld, teneinde de best mogelijke resultaten te kunnen behalen. KGS Speedline® RT is verkrijgbaar in vier verschillende varianten (kleuren), voor verschillende materialen. Geel voor zacht graniet, oranje voor hard graniet, rood voor composiet en zwart voor keramiek. 

 

Voordelen KGS Speedline® RT

Superieure gesinterde kwaliteit

Speciaal diamant voor een lange levensduur

Diepte per passage 0.25-1.00 mm

Uniek ontwerp met dubbele V (gele en oranje variant)

 

Speedline Rt Yellow    Speedline rt orange  Speedline RT red  Speedline RT black

 

 

 

KGS-vlakfrees

Onze vlakfrezen zijn uitstekend voor het vlakken van plaatmateriaal of het kalibreren van de onderkant van bijvoorbeeld een keukenblad. Voor het beste resultaat adviseren wij de frees regelmatig op te scherpen.

 

grinding wheel sinter 

 

 

KGS Flush Fit frees

Speciaal ontwikkeld voor het realiseren van een integreerrand. Tevens geschikt voor andere materialen/toepassingen waarbij een kleine radius nodig is. Diepte per passage 0.8 - 1 mm.

 

Flush fit

 

 

KGS CNC-zaagblad

KGS CNC-zaagbladen zijn speciaal ontwikkeld voor CNC-machines zoals Brembana, Omag, Thibaut en Prussiani. Deze zaagbladen kunnen worden gebruikt voor het realiseren van uitsparingen voor spoelbakken en kookeilanden in keukenbladen. Deze zaagbladen zijn voorzien van 6 gaten met een diameter van 8 mm.

 

Voordelen KGS CNC-zaagblad

Zagen met een hoge snelheid onder een hoek van 90°

Speciaal lichaam om 45° te kunnen zagen

Precies zaagresultaat

 

cnc saw

 

 

Complete assortiment

Ons complete assortiment diamantgereedschappen vindt u in onze nieuwe steencatalogus. Deze kunt u vrijblijvend downloaden. Staat uw product er niet tussen of heeft u andere vragen, neem contact met ons op en wij helpen u graag.