Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
01 May 2020

KGS Hybrid® flap discs

Hybrid flap disc

Nu verkrijgbaar per set!

De KGS Hybrid® flap discs zijn vanaf nu ook verkrijgbaar in een set van drie verschillende korrels 60, 120 en 200. De korrels geven de grofheid van de diamantschijf aan, hoe hoger het getal hoe fijner de korrel. De polijstschijven kunnen zowel stapsgewijs als apart van elkaar gebruikt worden. De Lamellenschijven kunnen gebruikt worden voor het schuren van verschillende materialen. Voordeel van de KGS Hybrid® flap discs is het bijzonder agressieve schuurwerk, met daarnaast ook een uitstekende gladde afwerking.

Bestel direct!

Wanneer KGS Hybrid® flap discs gebruiken

De KGS Hybrid® lamellenschijven kunnen gebruikt worden voor het schuren van verschillende materialen. Denk hierbij aan graniet, terrazzo, composiet, beton, keramiek en marmer. De schuurschijven hebben een zeer hoge materiaalafname, waardoor de klus snel te klaren is. Voordeel van de KGS Hybrid® flap disc is het bijzonder agressieve schuurwerk, met daarnaast ook een uitstekende gladde afwerking.

 

De materiaalafname en de snelheid van de KGS Hybrid® diamant flap discs is vergelijkbaar met die van komschijven, maar de trillingen van de machine tijdens het gebruik is aanzienlijk minder. De flap discs zij n erg geschikt voor kalibreren en schuren. KGS Hybrid® flap discs kunnen ook worden gebruikt voor facetten en het schuren van randen, of voor het schuren van oppervlakken.

 

De KGS Hybrid® flap discs zijn opgebouwd uit een plastic body met metaal gebonden diamantlamellen. Dit maakt de schijven erg agressief. De lamellenschijven hebben een diameter van 115 mm en een asgat van 22.23 mm. De lamellenschijven zijn ook verkrijgbaar met M14 adapter, ideaal als vlaktool en geschikt voor het opruwen van oppervlakken die moeten worden verlijmd.

Technische specificaties KGS Hybrid flap discs

- Korrelgrofte: 60 (groen), 120 (zwart) en 200 (rood)

- Diameter: 115 mm

- Verkrijgbaar met asgat 22.23 mm of met M14 adapter

- Voor nat en droog gebruik op de haakse slijper

- Stevig lichaam en stevige lamellen bieden precieze controle

Voordelen KGS Hybrid flap discs

- Agressieve en snelle materiaalafname

- Gladde, constante afwerking.

- Gemakkelijk te gebruiken dankzij de constante slijpdruk

- Verminderde trilling in handen en armen t.o.v. komschijven

- Zeer lange levensduur t.o.v. conventionele schuurmiddelen