Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
01 June 2020

KGS Swiflex® XX

KGS Swiflex XX

Diamantpolijstschijven

KGS Swiflex® XX polijstschijven zijn perfect voor het droog schuren en polijsten van natuursteen, zoals graniet, terrazzo, composiet, beton, keramiek en marmer. De schijven zijn verkrijgbaar in diameter 100, met asgat 15. De schijven kunnen dankzij het klittenband aan de achterzijde van de polijstschijven eenvoudig bevestigd worden op de haakse slijper.

Bestel direct!

Snel en agressief!

Met de KGS Swiflex® XX diamantpolijstschijven kan snel en agressief gewerkt worden, een eenvoudig proces met optimale resultaten. De polijstschijven zijn erg geschikt voor het schuren van randen en oppervlakken, maar ook goed te gebruiken voor kanten. Moet u net wat meer materiaal weggeschuren dan zijn de grovere korrels van de KGS Swiflex® XX polijstschijven een perfecte oplossing.

Zeven verschillende groftes

De polijstschijven zijn verkrijgbaar in 7 verschillende korrelgroftes; voor zowel het grove schuurwerk als voor de fijne afwerking en alle stappen er tussenin. De korrels geven de grofheid van de diamantschijf aan, hoe hoger het getal hoe fijner de korrel. De korrels 60, 120, 200 en 400 zijn geschikt voor het schuren/zoeten. De korrels 800, 1500 en 3000 zijn geschikt om mee te polijsten. De polijstschijven kunnen zowel stapsgewijs als apart van elkaar gebruikt worden.

Uitstekende levensduur, afwerking en prijs

De KGS Swiflex® XX diamantpolijstschijven zorgen voor een hoogwaardige glansafwerking, zonder verkleuring van het materiaal. De natuurlijke steenkleur blijft hetzelfde, zo blijft wit marmer echt wit. De schijven zijn veelzijdig toe te passen en hebben een extreem lange levensduur.

Voordelen van de KGS Swiflex® XX diamantpolijstschijven op een rij

  • Zeer snel en agressief schuren en polijsten

  • Extreem lange levensduur, veelzijdige toepassing

  • Creëert snel een hoogglansafwerking

  • Geen verkleuring, zelfs niet na het polijsten, de natuurlijke steenkleur blijft hetzelfde, zo blijft wit marmer echt wit

  • Geschikt voor droog gebruik op de haakse slijper.

  • Gemakkelijk op de machine te bevestigen dankzij klittenband aan de achterzijde van de schijven

  • De schijven zijn verkrijgbaar in 7 verschillende korrelgroftes.

  • Alle korrels zijn los verkrijgbaar maar ook in een set voor een voordelige set prijs