Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
07 July 2020

Nieuw! KGS Total Clean

KGS Total Clean set

Reinigingsset voor graniet, composiet en marmer

Ideale set voor het reinigen van keukenbladen, wanden, vloeren en overige werkbladen van (natuur)steen of beton. De KGS Total Clean set bestaat uit één intensieve, één dagelijkse reiniger en wordt geleverd met één microvezeldoek.

Voordelen

Dagelijkse reiniger voor lichte tot middelzware vervuiling

Intensieve reiniger voor middelzware tot zware vervuiling

Biologisch afbreekbaar

Klaar voor gebruik

Kan zowel binnen als buiten gebruikt worden

Total Clean - Daily Cleaner

Verwijdert vuil, vettige afzettingen, onzuiverheden, kringen en vlekken moeiteloos. Deze kant-en-klare, milieuvriendelijke en licht alkalische reiniger wordt geleverd met een spraykop, waardoor de reiniger gemakkelijk aan te brengen is op het oppervlak.

 

Gebruik

Aangeraden wordt om vooraf grove vuilresten met een vochtige doek af te vegen of op te zuigen. Spray de reiniger op het oppervlak en verdeel deze daarna gelijkmatig met een doek. De reiniger verdampt vanzelf bij normaal gebruik. Uw oppervlak is direct weer helemaal schoon. Gebruik bij hardnekkig vuil KGS Total Clean Intensive.

 

Product eigenschappen

Dagelijkse reiniger

Tast geen coatings of oppervlakten aan

Alkalische reiniger, pH 10

Geschikt voor alle oppervlakken (gepolijste en ruwe)

Geleverd in een 250 ml sprayfles

 

Tip: Reinig uw (natuur)steen oppervlakken regelmatig. Hoe langer het vuil aanwezig is hoe moeilijker deze te verwijderen is. Vetten en olie, die te lang op het oppervlak aanwezig zijn, kunnen verharden en zijn dan moeilijker te verwijderen. Ons advies is om na gebruik uw werkblad in zijn geheel te reinigen met de dagelijkse reiniger. 

 

KGS Total Clean - Daily Cleaner

Total Clean - Intensive Cleaner

Alkalische reiniger, verwijdert effectief hardnekkige en organische vervuiling, zoals olie en vet. Ook geschikt voor het verwijderen van schimmel en voorkomt nieuwe schimmelgroei.

 

Gebruik

Aangeraden wordt om vooraf grove vuilresten met een vochtige doek af te vegen of op te zuigen. Breng KGS Total Clean - Intensive Cleaner aan met een doek en verdeel de reiniger gelijkmatig over het oppervlak. Laat de reiniger kort inwerken. Verwijder daarna de reiniger met helder water. De achtergebleven strepen kunnen verwijderd worden met de meegeleverde microvezeldoek.

 

Product eigenschappen

Intensieve reiniger voor vastzittend en hardnekkig vuil

Alkalische reiniger pH 14

Geleverd in 250 ml fles met kindveilige sluiting.

Geschikt voor geschuurde en/of gepolijste oppervlakken. Voor alle stenen of keramische oppervlakken, zoals op marmer, graniet, composiet, natuursteen, terrazzo, keramiek, porselein, terracotta, steen- en betonplaten.

Bestaande afdichtingen of impregnatie kunnen worden aangetast en/of verwijderd, echter enkel bij geconcentreerd, langdurig gebruik

 

Extra

KGS Intensive Cleaner kan ook verdund gebruikt worden. De reiniger is dan geschikt voor dagelijks reinigen van vloeren, wanden en werkoppervlakken. Verdun het concentraat, afhankelijk van de aard van het oppervlak en de verontreiniging in mengverhouding 1:1 (zware verontreiniging) tot 1:20 (dagelijkse reiniging). Bij verdunnen: Gebruik voor het aanbrengen een vloerwisser, doek of sproeier. Verdeel de reiniger gelijkmatig. Laat de reiniger kort inwerken en spoel / was het oppervlak daarna met helder water. De reiniger mag niet indrogen.

 

Tip: Probeer de reiniger eerst op een onopvallende plek om te kijken of deze het gewenste resultaat geeft.

 

KGS Total Clean - Intensive Cleaner