Voor 15.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

0 items
Naar uw winkelmandje

 
17 July 2020

Vier gloednieuwe catalogi!

Standing cover NL

Vol met professioneel diamantgereedschap en bijbehoren informatie.

Het heeft even geduurd, achter de schermen hebben wij ons lang verheugd op dit moment, wij mogen onze reeks nieuwe catalogi aan u presenteren! De catalogi staan vol met diamantgereedschap, toebehoren en technische informatie.

Download hier uw catalogus

Steenindustrie

De catalogi zijn niet alleen vernieuwd qua uitstraling, ook qua opbouw is er heel wat verandert. U bent van ons misschien gewend dat de catalogi opgesplitst zijn naar materiaalgroep. Deze indeling hebben wij achter ons gelaten. Veel van ons diamantgereedschap is namelijk te gebruiken op diverse materialen en in verschillende markten. Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij één uitgebreide catalogi voor de (natuur)steen markt samengesteld. Zo heeft u in een document een compleet overzicht van ons assortiment diamantgereedschap. De catalogus is aangevuld met een uitgebreid onderhouds- en chemieprogramma en de benodigde hulpmiddelen.

 Steencatalogus

De nieuwe steencatalogus is opgebouwd uit diverse hoofdstukken. Voorin de catalogus vindt u een handig overzicht om het juiste product voor uw applicatie te vinden! Welk product zoekt u? Voor welke applicatie? Op pagina 4 en 6 vindt u snel en gemakkelijk waar u moet kijken.

Bouwindustrie

Naast de uitgebreide catalogus voor de steenindustrie is er een compacte catalogus samengesteld met ons KGS RED programma voor de bouwindustrie. Daarnaast is er een speciale versie voor bouwmaterialen- en tegelhandelaren samengesteld met ons KGS RED programma.

RED (NL)RED hardware (NL)

Vloerindustrie

Catalogus nummer vier is onze vloercatalogus. Deze biedt een compleet overzicht van ons assortiment diamantgereedschap voor de vloerindustrie. Voor het renoveren, schoonmaken en onderhouden van diverse (natuur)steenvloeren.

floor cover

Online beschikbaar

Naast dat u ons assortiment kunt bekijken in de nieuwe catalogi, staan de meeste producten ook op onze webshop. Nog niet alles staat online, maar de komende tijd zal hier aan worden gewerkt, zodat u niet alle product informatie in de catalogi kunt vinden maar ook gemakkelijk in onze webshop, waarna u eenvoudig een bestelling kunt plaatsen.

Advies op maat

Met deze stap hopen wij u verder te helpen in en meer duidelijkheid te creëren over de wereld van diamantgereedschap. Iedere specifieke toepassing vraagt om een specifieke oplossing en deze bieden wij u! Met deze catalogi en onze webshop hopen wij u een heel eind op weg te helpen bij uw keuze voor het juiste gereedschap. Maar wij snappen dat in deze specifieke industrie er altijd vragen blijven over wat voor u de beste keuze is en dat persoonlijk contact hierin heel erg belangrijk is. Ons klantenservice team en onze accountmanagers staan dan ook nog steeds met even veel enthousiasme en energie voor u klaar en helpen u graag bij het maken van uw keuze. Schroom niet om contact met één van onze teamleden op te nemen. Wij helpen u graag!